Een moeilijk standje voor gevorderden.

Voor degenen die graag eens wat anders dan anders proberen is er omgekeerd penetreren.

Houd er rekening mee dat omgekeerd penetreren eigenlijk alleen voor mensen bedoeld is die een soepel lichaam hebben zonder rugproblemen. Anders is de hulp van een fysiotherapeut na afloop nodig om je weer op weg te helpen.

Hoe doe je omgekeerd penetreren?

omgekeerd penetreren

De vrouw gaat op haar rug liggen en trekt haar benen op naar de borstkas. De man schuift achterwaarts tot zijn benen naast het lichaam van de vrouw rusten en penetreert haar terwijl hij zijn lichaam met zijn armen ondersteunt. Hij kan zich bewegen door op handen en voeten omhoog te komen of je kunt samen heen en weer schommelen.

Door te schommelen wordt de hoek waaronder gepenetreerd wordt elke keer anders. Probeer een hoek te vinden die ook voor de vrouw voldoende stimulatie geeft. Zij kan zichzelf stimuleren of een vibrator gebruiken als dat nodig en wenselijk is.

Voordelen: Weer eens iets heel anders. Het gevoel van penetreren onder deze hoek geeft beiden een nieuwe ervaring. Ook een hele goede workout voor hem. Zij kan haar benen laten rusten tegen het achterwerk van haar man.

Nadelen: Erg zwaar lichamelijk voor beide partners. Zijn armen worden zwaar op de proef gesteld. Er zijn mannen die het niet fijn vinden om hun penis zo ver te buigen. Geen oogcontact mogelijk.

Kijk voor meer bijzondere en afwisselende posities op onze standjespagina.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *