Een minnares, ik?

Bij velen van ons roept de term ‘minnares’ beelden op van iemand die zich in een buitenechtelijke affaire stort, of een personage in een roman. Haar leven lijkt schokkend, nogal schandalig, maar wellicht ook een beetje opwindend. We zouden wel willen dat we sommige dingen konden doen die zij doet en een deel van de opwinding ervaren die ze voelt, met andere woorden; iemands minnares zijn. Gelukkig voor ons als echtgenotes, zijn we iemands geliefde en kunnen we de minnares van onze man kunnen zijn. We kunnen genieten van een stomend seksleven verpakt in de zekerheid van liefde en toewijding. We kunnen alles hebben wat de minnares heeft en nog veel meer. Ben jij de minnares van je echtgenoot

Uit je comfortzone.

Maar een stap in de rol van de minnares van onze man kost soms wat moeite. We hebben het misschien al vroeg in het huwelijk omarmd, maar het toen laten afglijden. Of misschien hebben we onze andere rollen; mama, leraar, chauffeur, werknemer, dochter, vriendin, toegestaan ​​om het opzij te duwen. Of misschien zijn we ons nooit echt op ons gemak gaan voelen met het idee om de minnares van onze echtgenoot te zijn. Wat je situatie ook is, jij kunt je rol als minnares ontwikkelen en ervan genieten.


Hier 5 dingen die je kunt doen om te denken en handelen als de minnares van je man.


  1. Maak ruimte in je leven.

Drukte is de vijand van de minnares. Als je van de ene verplichting naar de andere rent, heb je geen tijd en energie over om te investeren in het worden van een minnares. Zorg er dus voor dat je er een prioriteit van kunt maken door marges rond je leven te creëren, zodat seks en intimiteit kunnen bloeien. Je moet keuzes maken en stappen ondernemen. Het kan gaan om het opschonen van je agenda, nee zeggen, moeilijke keuzes maken of sommige mensen teleurstellen. Doen! Je krijgt er nooit spijt van.

  1. Stel jezelf voor als een minnares.

De kans is groot, dat sommige rollen die je hebt, vrouw, moeder, werknemer, kok, chauffeur, scheidsrechter; het belangrijkste verhinderen: Geliefde en minnares zijn van je echtgenoot. Denk regelmatig aan jezelf als een seksueel persoon, een sensuele vrouw, iemand die van seks en intimiteit houdt. Doe dingen die deze gemoedstoestand bevorderen: Neem tijd om te ontspannen en tot rust te komen, kleed je aan op een manier die je een goed gevoel geeft over je lichaam, luister naar sexy muziek, gebruik etherische oliën, draag uitdagende geuren of gebruik ze in je slaapkamer.

Denk aan seksuele ontmoetingen waar jij en je man in het verleden van hebben genoten en denk aan dingen die je in de toekomst nog zou willen doen. Overweeg een aantal van je gedachten naar hem te e-mailen of te sms’en om een ​​sexy gesprek op gang te brengen. Breng je geest regelmatig terug naar de gedachte dat je zijn geliefde minnares bent.

  1. Zoek naar positieve seksblogs.

Het aantal hoogwaardige seks- en intimiteitsbronnen voor gehuwde paren is de afgelopen tien jaar explosief gestegen. Veel vooraanstaande auteurs schrijven boeken en blogs die een positieve kijk op seks in het huwelijk bevorderen. Ze kunnen je helpen de diepe intimiteit en het plezierige seksleven te bereiken waar je naar verlangt. Kies er een paar die je aanspreken en lees ze regelmatig. Laat je inspireren zonder het seksuele wiel opnieuw uit te hoeven vinden.

  1. Neem een ​​actieve rol in je seksleven.

Als echtgenotes zitten we vaak achterover en laten onze mannen het meeste werk doen, seksueel gesproken. Het probleem met die benadering is dat het ons eerder reactieve dan actieve deelnemers van ons eigen seksleven maakt. Dus probeer dat af en toe eens om te draaien. Initieer! het helpt je controle over je eigen seksualiteit te ontwikkelen (En het is een sensatie voor de meeste echtgenoten!). Neem de regie, kus hem hartstochtelijk, raak hem aan, reageer wanneer hij je aanraakt, laat hem weten wat je wilt. Doe wat je deed toen seks het meest opwindend was tussen jullie. Telkens als je merkt dat je in passiviteit dreigt af te glijden, schudt je geest en je lichaam wakker.

De Minnares van je man

  1. Probeer iets nieuws.

Het tegenovergestelde kan ook heel opwindend zijn. Iets nieuws! Naarmate we langer samen zijn, sluipt er routine in; we weten precies wat we kunnen verwachten, onze hersenen registreren: ‘Oh, daar gaan we weer.’ ‘Tja,’ hoor ik je zeggen, ‘Na 10, 20, 30 jaar hebben we de meeste capriolen wel uitgehaald.’ Maar toch…Er zijn zoveel mogelijkheden, denk maar aan je kookboeken.

Creëer nieuwe opwinding door af en toe iets anders te introduceren; een nieuwe locatie, een nieuwe positie, een ander tijdstip van de dag, een verandering van tempo, lingerie, een speeltje. Alles wat nieuw is, is per definitie spannend. Dus probeer iets waarvan je denkt dat je het leuk vindt, of iets waarvan je weet dat híj het leuk zal vinden, omdat iets onverwachts doen voor je man ook voor jou opwindend kan zijn. Stap uit je comfortzone en durf! Wees die minnares.

Tenslotte.

Wat zijn jouw tips om vrouwen te helpen hun rol als geliefde te omarmen? Vind je het gemakkelijk of moeilijk om jezelf als minnares te beschouwen? Deel je mening in een reactie. We horen graag van je.

Nb. Dit artikel is bedoeld voor vrouwen die een, over het algemeen, gezond huwelijk hebben. Als je in een moeilijk huwelijk zit, zullen deze ideeën je helaas niet helpen. Zoek in dat geval hulp in bij een professional. Als je in een gewelddadig huwelijk zit zoek dan hulp, bv. hier. Misbruik is nooit de schuld van de persoon die wordt misbruikt.

Dank voor het lezen en graag tot volgende week.

Martin & Ella.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *