Nieuw gebied

De kans is groot dat je nog nooit van het woord gehoord hebt. Misschien is er dus nog een nieuw gebied voor je te ontdekken. Het perineum wordt ook wel bilnaad genoemd, wat technisch gesproken onjuist is, want het is het gebied tussen zijn testikels en anus. Misschien zeg je nu, ‘Oh ja, dat ken ik wel.’ We gaan het hebben over perineum massage.

Een sensatie

Het kan zijn dat je man zich bewust is van dit gebied. Dat hij jou al op de hoogte heeft gebracht van dit plekje en wat jij kunt doen om hem die sensatie te laten beleven.

Het kan ook zijn dat hij het zelf wel weet, maar niet met jou er over praat. Als je hem goed in de gaten houdt tijdens masturbatie, heb je waarschijnlijk al wel eens gezien dat hij deze plek erbij betrekt.

Het minst voor de hand liggend, maar het kan: Hij heeft geen idee! In dat geval kun jij helpen om hem te laten ontdekken hoe geweldig zijn lichaam geschapen is.

perineum massage

Anatomie van het perineum

De bundel zenuwen die het geslachtsorgaan van je man bedienen gaan via het perineum, langs de anus en sommige daarvan (ongeveer 4000!) eindigen in de penis. Mannen die pijn hebben gedurende seks, (Ja, dat bestaat ook.) kunnen dat soms oplossen met massage van dit zenuwstelsel. Perineum massage kan behalve goed aanvoelen, ook bijdragen aan de algehele genitale gezondheid van elke man. Onderzoekers zeggen dat perineum massage helpt de prostaat gezond te houden. Genoeg reden dus om dit gebied regelmatig masseren.

Verbinding met prostaat

Een van de redenen waarom de meeste mannen van perineum massage genieten, is omdat je de prostaat van buitenaf kunt stimuleren. De prostaat bevindt zich in het lichaam rond de plasbuis en net onder de blaas. Vaak wordt stimulering van de prostaat vergeleken met het stimuleren van de g-spot bij vrouwen. Omdat de prostaat weer andere zenuwuiteinden bevat kan hij een heel ander soort orgasme ervaren. Minder heftig, maar wel maar heel fijn.

Vertrouwen bouwen

Sommige mannen worden nerveus als er andere, nieuwe gebieden worden verkend. Zeker in de buurt van de anus. Wees voorzichtig, let goed op zijn reacties en respecteer zijn wensen. Bouw geleidelijk het vertrouwen op. In het begin moet je hem wellicht helpen te ontspannen door ook andere lichaamsdelen te masseren. Werk er langzaam naar toe. Als hij echt onwetend is, duurt het even voordat hij kan genieten van perineum massage.

Gebruiksaanwijzing perineum massage

Voordat je tijdens het vrijen ook dit deel van het lichaam van je geliefde gaat verwennen, is het uiteraard essentieel dat hij schoon is.

Plaats je vingertoppen aan de beide kanten van de bilnaad, dicht bij de anus en beweeg je vingers voorzichtig heen en weer terwijl je langzaam naar de penis toe werkt. Het moet goed voelen, als een ontspannende rug massage. Als je man pijn ervaart, gebruik je waarschijnlijk teveel druk. Combineer zacht strelen of krabben van zijn perineum met handmatige of orale stimulatie van zijn penis. Als hij zich eenmaal ontspant en er meer van geniet, kan hij zelf zijn penis vasthouden terwijl jij je meer op zijn perineum concentreert.

perineale massage

Orgasme

Als je man erg opgewonden is druk je ongeveer een centimeter voor de anus met de toppen van je vingers in zijn lichaam en masseer langzaam. Gebruik net genoeg druk om de vorm van het bot onder het weefsel te voelen. Stop met het stimuleren van zijn penis terwijl hij geniet van de prostaatmassage. Als hij op het punt staat om klaar te komen verhoog je de sensaties door met je hand of mond zijn penis er weer bij te betrekken. Blijf langzaam en stevig zijn perineum masseren dan kun je zijn orgasme aan voelen komen nog voor dat hij het voelt

Een hele nieuw gebied

Door het perineum bij het liefdesspel te betrekken kan er een hele nieuwe wereld voor jullie open gaan. Uitwendige prostaatmassage zal een compleet andere ervaring creëren. Doordat je het begin van zijn orgasme ontdekt, leer je zijn lichaam op een nog betere manier kennen.

Mannen hebben een geweldig lichaam, ook het perineum en het gebied er omheen zijn door God bedacht met een reden. Onze anatomie kent geen vergissingen.

Reis in plaats van race

Hoewel het soms lijkt alsof je man alleen een aan/uit schakelaar heeft, kun je hem op deze manier helpen meer gefaseerd genot te ervaren. Het is een manier om je geliefde te laten voelen hoe jij geniet van een orgasme en de weg er naartoe.

Hopelijk inspireert het je lief om op ontdekkingstocht te gaan bij jou en ook jouw orgasme beter te leren kennen en aan te voelen komen.

Wie heeft gezegd dat het saai is om je leven lang bij een geliefde te blijven en slechts seks te hebben met één mens?

Er is zoveel moois te ontdekken.

Ga ervoor!