Stop je vooroordelen en stap uit je korset.

Wij vrouwen reageren meestal niet zo positief als onze man vraagt of we eens spannende lingerie willen dragen.

Nb. Man, denk erom: Het is de toon die de muziek maakt, een directe vraag zal je vrouw alleen maar het gevoel geven dat ze tekort schiet. Een beetje inkleden dus…of aankleden.

Toch, zelfs als manlief aanbiedt om dat setje uit de etalage van de lingeriewinkel te kopen, zeggen we graag iets in de trant van: ‘Waarom zou je geld uitgeven aan iets dat ik maar twee minuten aanheb?’

Misschien heb je ooit wel eens gedacht dat het leuk zou zijn om hem te verrassen, maar is het er nooit van gekomen.

8 manieren om het meeste uit je spannende lingerie te halen

Waarom je zou kunnen overwegen spannende lingerie te dragen.

Jammer, want hier liggen mooie mogelijkheden tot intimiteit, verovering en adoratie. Het lijkt weggegooid geld, als je het in verhouding maar zo kort draagt. Zonde van het setje, toch?

Wellicht koop je juist altijd Sloggi’s omdat die zo lekker comfortabel zijn en omdat je ze lekker heet kunt wassen. Misschien draag je graag een mooi nachthemd. En toch is dat niet hetzelfde. Ik leg je uit waarom.

Waarom de meeste mannen gek zijn op spannende lingerie.

Ik gooi er even wat stereotypen tegenaan, dat is uiteraard generaliserend, maar de uitzondering bevestigt de regel hier.

De meeste mannen zijn visueel.

Onze mannen zijn seksueel zo geschapen dat ze reageren op het zien van naakt. Ondanks dat wij vrouwen nogal eens issues hebben met ons lichaam denkt onze man, nee, hij weet het zeker: Mijn vrouw is de mooiste.

Mannen houden van plagen. Spannende lingerie onthult net genoeg.

Natuurlijk weet je man al wat er onder verborgen zit. Ik mag althans hopen dat hij je niet alleen eens in de drie maanden in het donker mag betasten, maar echt, dat wat ze niet zien is voor hen enorm opwindend.

Spannende lingerie is een open invitatie voor seks. Dat je iets speciaals voor hem hebt aangetrokken, geeft je man de boodschap: Ze heeft zin, ze begeert mij. Het maakt je woest aantrekkelijk voor hem. En zeg nou zelf, wie wil die adoratie nou niet?

Waar een wil is, is een weg terug.

Als jij de vrouw bent die haar man, om wat voor plausibele reden dan ook, regelmatig seks weigerde, kan lingerie een bijzonder krachtig signaal tot hereniging zijn.

Het maakt zichtbaar dat je moeite doet om dat te vergeten en te veranderen. Het helpt om de wonden die in zijn mannelijkheid zijn ontstaan te helen.

De wetenschap dat je seks met hem wilt, er tijd voor vrijmaakt en zelfs speciaal iets voor koopt en aantrekt,  voedt zijn hart op een manier die wij vrouwen waarschijnlijk nooit goed zullen begrijpen.

Zo bezien zet het de kosten van je, spannende lingerie die je maar even draagt, al in een heel ander perspectief, of niet?

Spannende lingerie

8 beste manieren om het meeste uit je spannende lingerie te halen.

Gelukkig kun je er best voor zorgen dat je langer en meer plezier hebt van je aangeschafte lingerie.

  1. Leg ‘s morgens verschillende lingerie setjes op het bed en vraag hem om te kiezen welke je zult dragen. Hij zal er gegarandeerd de hele dag aan denken.
  2. Maak van elk setje een foto en stuur hem die om de beurt gedurende de dag. Hij zal zich jou voorstellen in ieder setje zich de hele dag afvragen welke het geworden is.
  3. Je kunt een selfie naar hem appen waarin je zijn keuze draagt, zorg er wel voor dat niemand anders het ziet.
  4. Draag eens sexy onderkleding, zoals een kruisloos slipje, een string of een mooie body, als je uit eten gaat.

Bij het arriveren van de eerste gang kun je hem toe fluisteren wat je aanhebt.

  1. Het hoeft niet eens echte spannende lingerie te zijn. Sjaals kunnen heel strategisch worden gedrapeerd. Of draag zijn shirt met een string (of niets) eronder. Rode lippen en nagels voegen wat extra’s toe, zeker als je dat normaal zelden gebruikt.
  2. Uitgaan met je man zonder ondergoed of zonder beha kan ook heel opwindend zijn. Uiteraard onzichtbaar voor de buitenwereld. Je draagt misschien keurige kleding, maar elke keer als je man jou aankijkt denkt hij aan het geheim dat jullie samen delen!
  3. Als dan eindelijk het moment aanbreekt dat je man gaat zien wat je draagt zal hij het waarschijnlijk zo snel mogelijk uit willen trekken.

Deze tijd kun je ook verlengen door bijvoorbeeld te dansen op romantische muziek.

  1. Wat ook kan is dat je heel langzaam de lingerie uitrekt terwijl je met je rug naar hem toestaat. Maak er een heuse striptease van.

tassen vol lingerie

Wat je ook bedenkt, omdat het speciaal voor hem is, zal hij smelten, zeker weten. Het gevolg is dat jij je bijzonder voelt, geliefd en aantrekkelijk.

Spannende lingerie: Een krachtig middel om je man en jezelf te versieren.

Heb jij nog meer goede tips? Laat het ons weten.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *