Formidabel formaat.

Waarschijnlijk zijn het vooral ongetrouwde mannen die zich zorgen maken of het formaat van hun penis wel goed is. Heb ik een te kleine penis, wat is normaal en wat zou zij er van vinden? Eenmaal getrouwd weten de meesten wel dat het prima werkt.

Toch kom je het nog vaak tegen; onzekerheid over de afmetingen. Wat dat betreft zijn mannen soms net als vrouwen, die vaak onzeker zijn over bepaalde aspecten van hun lichaam. (meestal een van de vier B’s :) )

Het frappante is dat vrouwen eigenlijk zelden problemen hebben met het penisformaat van hun man.

Heb ik een te kleine penis?

Welke lengte is normaal?

De gemiddelde lengte van een ‘Jongeheer’ in slappe toestand is 7-10 cm. Bij een volledige erectie is dat 12-17 cm. Er wordt pas over een te kleine penis gesproken als deze in opgewonden toestand niet langer is dan 7 cm.

Over grootte gesproken; ondanks alle wilde indianenverhalen, groter dan 20 cm komt zelden voor. Wel is bewezen dat de meeste donkere mannen wat ze noemen, ‘zwaarder geschapen’ zijn.

Twee soorten penissen.

Dan zijn er nog twee soorten penissen:

De bloedpenis is kleiner om te zien maar zwelt veel meer op door de grotere bloedvaten.

Daarnaast is er de vleespenis, die oogt groter maar zwelt minder op.

Wat trouwens belangrijker is, is de omvang, de dikte zeg maar. De meeste zenuwen bij je vrouw zitten rondom de eerste centimeters van haar vagina, aan de voorkant, een centimeter of vier hoog, zit ook de beroemde G-spot.

Het fijnst dus als de wanden beroerd worden. Sterker nog: Te lang kan juist vervelend zijn, want de meeste vrouwen vinden het onprettig als de baarmoedermond bij iedere stoot geraakt wordt.

Een paar suggesties als je een kleine penis hebt.

Oké, dat wat betreft formaat. Nu een veel belangrijkere vraag: Als je niet tevreden bent, hoe maak je er dan toch het beste van?

Als je dikker wordt verdwijnt een gedeelte van je penis in de huidplooi die ontstaat. Als dat voor jou geldt: Ga afvallen!

Doe op zijn minst buikspieroefeningen.

Koop een penisring. Die zijn goedkoop en helpen je om een maximale erectie te behalen en te behouden. Bonus: Meer uithoudingsvermogen. Een penisring met vibrator zorgt er bovendien voor dat je vrouw er ook extra plezier aan beleeft.

Posities met diepere penetratie.

Het gebruikelijke missionaris standje is niet echt te verkiezen als je zo diep mogelijk wilt penetreren. Wil je zo veel mogelijk profijt, laat je vrouw dan haar knieën zo hoog mogelijk optrekken. Of leg in ieder geval een kussen onder haar billen. Om echt de meeste ‘input’ te hebben is ‘Doggy-style’ het beste standje. Als je vrouw haar billen omhoog steekt, krijgt ze zoveel mogelijk van jou binnen. Dat zorgt voor extra sensaties bij jou en ook bij haar. Bekijk voor hier van afgeleide posities die hetzelfde bewerkstelligen onze standjes pagina.

Penis formaat te klein

Span je spieren.

Welke positie je ook gebruikt, als je vrouw haar benen bij elkaar houdt voelt jouw penis voor haar veel groter, dan wanneer ze haar benen spreidt.

We hebben al eens geschreven wat de Kegel oefeningen voor een vrouw kunnen doen. De penis van je man voelt groter als de spieren van je vagina sterker zijn. Door die spieren met Kegel training te versterken, ben je in staat om ze tijdens de gemeenschap aan te spannen, waardoor je meer gestimuleerd wordt. Ook het spannen van je bilspieren zorgt voor een strakker gevoel.

Clitoris.

Gelukkig is daar de clitoris. Wat geweldig dat God de clitoris aan vrouwen heeft gegeven! Vergeet niet dat de meeste vrouwen alleen door clitoris stimulatie tot een orgasme komen.

Met andere woorden, maak je als man niet zo druk over de grootte van je penis met betrekking tot haar genot en uiteindelijke orgasme, want het heeft er waarschijnlijk weinig mee van doen.

Belangrijk.

Nog een laatste belangrijke opmerking voor alle vrouwen: Bedenk dat je man zijn penis heel serieus neemt.

Maak daar geen grapjes over. Dat is net zo erg als wanneer hij jou dik zou noemen. En dan nog: Je kunt altijd afvallen, maar je geliefde kan zijn penis is niet veranderen. Dus laat alsjeblieft je bewondering voor zijn mannelijkheid regelmatig aan hem merken.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *